100% Performance Marketing

AGENTIE
TikTok Ads

Avem o experienta de ani de zile in Social Ads si suntem printre cele mai mari agentii de Social Ads.

Te sprijinim in toate domeniile. De la cautarea si briefing-ul creatorilor, procesarea continutului si gestionarea campaniilor pana la tabloul nostru individual de raportare in timp real. In plus, te sfatuim cu privire la alte aspecte, cum ar fi imbunatatirea conversiei site-ului tau web, strategia Multi-Channel si tendintele actuale de pe TikTok, pe care le poti valorifica.

CU AVERSEZ

Agentie TikTok
cu accent pe marketing de performanta.

Ajungem milioane de tineri cu TikTok. Cu toate acestea, nu doar Generatia Z (1997-2012) face parte acum din utilizatorii unici pe TikTok. Conform celor mai recente date, varsta medie a utilizatorilor platformei este de aproximativ 23 de ani, ceea ce o face atractiva acum pentru aproape toti advertiserii.

Ca parteneri TikTok Ads, suntem experti in domeniul Social Ads. Am fost unul dintre primii testeri beta ai TikTok Ads si suntem prezenti inca de la inceput. De aceea, stim exact de ce ai nevoie pentru a avea succes pe platforma. Echipa noastra de manageri de campanii si experti in continut generat de utilizatori se ocupa de crearea si distribuirea continutului pentru tine. Ne concentram intotdeauna pe performanta. Prin urmarirea atenta a rezultatelor, iti aratam succesul campaniilor publicitare.

Suntem recunoscuti pentru masurarea optima a succesului, teste regulate si optimizari. Nu derulam campaniile tale doar pentru a ajunge la cat mai multi oameni sau pentru a obtine click-uri, ci pentru a obtine rezultate masurabile pentru tine. Acest lucru include configurarea TikTok Pixel, crearea unui panou de control pentru monitorizarea performantelor si comunicarea regulata cu managerul tau de campanie.

Pentru crearea continutului, echipa noastra UGC cauta creatori potriviti si se bazeaza pe cerintele tale sau pe ceea ce preconizam ca va avea cea mai buna performanta.

Baza acestui proces este urmarirea impecabila cu ajutorul TikTok Pixel si, daca este necesar, cu ajutorul TikTok Conversions API. Cu tabloul nostru de bord live personalizat, poti urmari singur performanta anunturilor tale de pe TikTok.

Prin comunicarea constanta cu managerul tau de campanie, vei fi mereu la curent cu actiunile in desfasurare. Efectuam optimizari continue ale campaniilor, deoarece publicitatea pe TikToknu este statica. Suntem o agentie TikTok Ads tanara si dinamica, care se adapteaza flexibil la nevoile tale. 

Beneficiati de expertiza noastra multi-canal adaugand mai multe canale de social media la mixul dvs. de marketing. Suntem experti in marketing de performanta pe toate platformele relevante. Publicitatea pe Pinterest, LinkedIn si Facebook face parte, de asemenea, din portofoliul nostru de reclame pe retelele sociale.

Pentru crearea de continut, echipa noastra UGC cauta creatori potriviti si primeste instructiuni conform cerintelor tale sau a ceea ce anticipam ca va avea cea mai buna performanta.

Hai sa identificam impreuna obiectivele si potentialele tale in domeniul marketingului pe social media. Asteptam cu nerabdare sa aud de la tine!

This is how we do it!

SERVICIILE NOASTRE

Research

Cu ajutorul experientei noastre si al instrumentelor corespunzatoare, gasim grupuri tinta care sunt gata sa cumpere si care se potrivesc produsului/serviciului tau.

Tracking

Implementam TikTok Pixel si Conversions API (conform GDPR) si configuram toate evenimentele astfel incat succesul sa poata fi masurat.

Design

Anunturile si animatiile cu imagini/video sunt create de echipa noastra de design urmarind intotdeauna performanta anunturilor.

Raport

Vei primi o lista detaliata a performantelor campaniei tale, pe care o putem masura datorita sistemului nostru de urmarire.

Consultanta

Vei primi consultanta pe site-ul tau web fara costuri suplimentare. Iti spunem ce puncte pot fi abordate pentru a optimiza rata de conversie.

Continut

Research, briefing, management de proiect si editare. Putem sa iti furnizam in mod regulat continut nou si autentic pentru campaniile tale cu reteaua noastra de creatori.

Say Hello,

Hai să discutăm despre cum sa iti scalezi afacerea.