100% Performance Marketing

AGENTIE
PINTEREST ADS

Suntem o agentie Pinterest Ads si vom obtine pentru tine un randament maxim al investitiei. Pentru noi, marketingul de performanta inseamna concentrarea clara pe targetare precisa fara pierderi inutile, cu o acoperire maxima. Impreuna cu un tag Pinterest configurat corect pentru urmarire, aceasta promite un marketing optim pe retelele sociale.

CU AVERSEZ

Agentie Pinterest
cu accent pe marketing de performanta

Noi ne consideram experti în domeniul social media. Suntem printre primele agenții din Germania si Romania care folosesc activ Pinterest și, prin intermediul contactului personal cu Pinterest, avem posibilitatea de a oferi clienților noștri funcționalități exclusive înaintea altora.

Suntem parteneri de marketing Facebook. In cadrul unei campanii de social ads inter-platforma, te sprijinim cu experienta noastră. Profita de acoperirea relativ ieftina a Pinterest-ului și să identificam impreuna obiectivele si potentialele tale.

Pentru noi, rezultatele sunt în prim-plan. Desi o mare acoperire a pin-urilor și multi utilizatori pe site prin preturi mici pe clicuri sunt frumoase, pentru noi, accentul este clar pe randamentul publicitar (ROAS). Prin urmarirea impecabila cu ajutorul etichetei Pinterest, garantam masurarea transparenta a succesului campaniilor tale. Cu tabloul nostru de bord live personalizat, poți urmări singur performanta campaniilor. Expertiza noastra iti permite o strategie multi-channel. Orientarea noastra catre social ads permite marketingul pe toate canalele sociale relevante: Facebook, Instagram, LinkedIn și TikTok.

Beneficiaza de expertiza noastra multi-channel prin adaugarea de canale suplimentare de social media la mixul tău de marketing. Suntem experti in marketing de performanta pe toate platformele relevante. Reclamele pe Pinterest, LinkedIn și TikTok fac, de asemenea, parte din portofoliul nostru de social ads.

Ce ne diferentiaza de alte agentii de marketing de performanta?

  • Comisioane de servicii independente de buget
  • Marketing online pe toate platformele publicitare relevante
  • Experti certificati
This is how we do it!

SERVICIILE NOASTRE

Research

Cu ajutorul experientei noastre si al instrumentelor corespunzatoare, gasim grupuri tinta care sunt gata sa cumpere si care se potrivesc produsului/serviciului tau.

Tracking

Implementam Pinterest Tag si Conversions API (conform GDPR) si configuram toate evenimentele astfel incat succesul sa poata fi masurat.

Design

Anunturile si animatiile cu imagini/video sunt create de echipa noastra de design urmarind intotdeauna performanta anunturilor.

Raport

Vei primi o lista detaliata a performantelor campaniei tale, pe care o putem masura datorita sistemului nostru de urmarire.

Consultanta

Vei primi consultanta pe site-ul tau web fara costuri suplimentare. Iti spunem ce puncte pot fi abordate pentru a optimiza rata de conversie.

Continut

Research, briefing, management de proiect si editare. Putem sa iti furnizam in mod regulat continut nou si autentic pentru campaniile tale cu reteaua noastra de creatori.

Say Hello,

Hai să discutăm despre cum sa iti scalezi afacerea.