Agentie Linkedin Ads Romania
100% B2B Performance Marketing

AGENTIE
Linkedin ADS

Suntem o agentie Linkeding specializata pe generarea de rezultate concrete! Echipa noastra de experti te ajuta sa-ti maximizezi prezenta si impactul pe cea mai mare retea profesionala din lume. Descopera strategii personalizate de optimizare a profilului si a paginii de companie, campanii de publicitate eficiente si tactici avansate de generare de lead-uri. Colaboreaza cu o agentie LinkedIn de top si transforma conexiunile in oportunitati de afaceri de succes. 

CU AVERSEZ

Agentie Linkedin
cu accent pe marketing de performanta

Cu experienta noastra in marketingul de performanta B2B, sustinem companiile sa-si atinga obiectivele de afaceri prin campanii eficiente. Impreuna cu clientii nostri, dezvoltam o strategie de campanie caracterizata de creativitate si principii pragmatice. Indiferent daca este vorba de cresterea notorietatii brandului, generarea de lead-uri sau traficul catre site, lucram la toate nivelurile campaniilor pana cand obtinem rezultatele dorite. Abordarea noastra inter-platforma ne ajuta sa integrăm strategii si platforme complementare in configuratia existenta in orice moment.

In plus, oferim consultanta in optimizarea paginilor de aterizare, crearea de whitepaper-uri si leadmagneti si diverse masuri de automatizare a marketingului. Accentul nostru, ca si agentie Linkedin, este pus in mod clar pe rezultatele masurabile ale campaniilor.

Suntem specializati in principal in generarea de contacte initiale valoroase prin campanii de conversie si de lead-uri, care in cele din urma devin potentiali clienti relevanti.

Ce ne diferentiaza de alte agentii de marketing de performanta?

  • Comisioane de servicii independente de buget
  • Marketing online pe toate platformele publicitare relevante
  • Experti certificati
This is how we do it!

SERVICIILE NOASTRE

Research

Cu ajutorul experientei noastre si al instrumentelor corespunzatoare, gasim grupuri tinta care sunt gata sa cumpere si care se potrivesc produsului/serviciului tau.

Tracking

Implementam pentru tine eticheta LinkedIn Insight si configuram toate evenimentele, astfel incat succesul sa fie masurabil. De asemenea, vom crea si obiectivele tale in Google Analytics.

Design

Anunturile si animatiile cu imagini/video sunt create de echipa noastra de design urmarind intotdeauna performanta anunturilor.

Raport

Vei primi o lista detaliata a performantelor campaniei tale, pe care o putem masura datorita sistemului nostru de urmarire.

Consultanta

Vei primi consultanta pe site-ul tau web fara costuri suplimentare. Iti spunem ce puncte pot fi abordate pentru a optimiza rata de conversie.

Continut

Research, briefing, management de proiect si editare. Putem sa iti furnizam in mod regulat continut nou si autentic pentru campaniile tale cu reteaua noastra de creatori.

Ai nevoie de o agentie Linkedin pentru a genera mai multe lead-uri sau pentru a gasi mai multi candidati sa ocupe posturile vacante din firma ta.

Obtine rezultate remarcabile cu ajutorul unei agentii LinkedIn specializate in marketingul din Romania. Maximizeaza potentialul afacerii tale prin strategii inovatoare, campanii de publicitate inteligente si tactici avansate de generare de lead-uri. Incredinteaza-ti prezenta pe LinkedIn unei echipe de experti dedicata succesului tau.

Transforma conexiunile in oportunitati reale si pozitioneaza-ti brandul in topul pietei cu o agentie LinkedIn care intelege specificul marketingului in Romania si puterea LinkedIn. Profita de avantajele unei abordari personalizate si obtine rezultate tangibile in mediul online.

Contacteaza-ne astazi pentru a afla cum o agentie LinkedIn poate revolutiona strategia ta de marketing in Romania si pe platforma LinkedIn. Hai sa construim impreuna succesul afacerii tale!

Say Hello,

Hai să discutăm despre cum sa iti scalezi afacerea.