100% Performance Marketing

AGENTIE
FACEBOOK ADS

Suntem specialisti Meta Business si una dintre cele mai importante agentii Facebook din Romania. Managerii nostri de campanii certificati Meta Blueprint va ajuta sa va duceti marketingul pe Facebook la nivelul urmator.

CU AVERSEZ

FACEBOOK MARKETING

Facebook Performance Marketing este unul dintre punctele noastre forte. Intr-o piata aglomerata de numeroase agentii Facebook, ne distingem prin auditarea atenta a contului tau de publicitate si oferirea de sugestii precise pentru imbunatatiri relevante.

Ne angajam sa iti oferim asistenta completa in intregul proces. Astfel, te sprijinim in fiecare etapa, incepand de la strategia de campanie, inclusiv imaginea, reclamele video si animatiile asociate, pana la crearea de continut generat de utilizatori (UGC) si consultanta bazata pe rapoartele noastre individuale.

Echipa noastra de experti certificati este aici pentru a te ghida si a te ajuta sa atingi rezultatele dorite in cadrul platformei Facebook.

Hai sa stabilim impreuna obiectivele si potentialul tau in domeniul marketingului social media. Asteptam cu nerabdare programarea cu tine, fara obligatii.

This is how we do it!

SERVICIILE NOASTRE

Research

Cu ajutorul experientei noastre si al instrumentelor corespunzatoare, gasim grupuri tinta care sunt gata sa cumpere si care se potrivesc produsului/serviciului tau.

Tracking

Implementam Facebook Pixel si Conversions API (conform GDPR) si configuram toate evenimentele astfel incat succesul sa poata fi masurat.

Design

Anunturile si animatiile cu imagini/video sunt create de echipa noastra de design urmarind intotdeauna performanta anunturilor.

Raport

Vei primi o lista detaliata a performantelor campaniei tale, pe care o putem masura datorita sistemului nostru de urmarire.

Consultanta

Vei primi consultanta pe site-ul tau web fara costuri suplimentare. Iti spunem ce puncte pot fi abordate pentru a optimiza rata de conversie.

Continut

Research, briefing, management de proiect si editare. Putem sa iti furnizam in mod regulat continut nou si autentic pentru campaniile tale cu reteaua noastra de creatori.

Agentie Facebook
cu accent pe marketing de performanta

Ne focalizam pe succesul masurabil al obiectivelor tale, indiferent daca este vorba despre vanzari sau lead-uri, in loc sa ne concentram pe reach sau click-uri.

Baza acestui proces este urmarirea impecabila prin intermediul Facebook Pixel si, in cazul necesar, a Facebook Conversions API. Prin intermediul tabloului nostru de bord live personalizat, poti monitoriza performanta publicitatii tale pe Facebook.

Prin comunicarea constanta cu managerul tau de campanie certificat Meta Blueprint, vei fi mereu la curent cu actiunile in desfasurare. Efectuam optimizari continue ale campaniilor, deoarece publicitatea pe Facebook nu este statica.

Suntem o agentie Facebook Ads tanara si dinamica, care se adapteaza flexibil la nevoile tale. Nu vorbim doar despre reclame pe Facebook, ci includem intotdeauna si Instagram. Servim ambele canale in paralel si cu anunturi adaptate.

Beneficiati de expertiza noastra multi-canal adaugand mai multe canale de social media la mixul dvs. de marketing. Suntem experti in marketing de performanta pe toate platformele relevante. Publicitatea pe Pinterest, LinkedIn si TikTok face parte, de asemenea, din portofoliul nostru de reclame pe retelele sociale.

Say Hello,

Hai să discutăm despre cum sa iti scalezi afacerea.

GHID SOP
FACEBOOK LEADS-ADS

Implementeaza IA in afacerea ta.

LANSEAZA CAMPANII DE FACEBOOK LEADS ADS CU AJUTORUL CHAT GPT