Agentie Linkedin Romania
100% Performance Marketing

AGENTIE
MARKETING DE PERFORMANTA

Alege o solutie sau sa lucram impreuna pentru a stabili ce este in interesul companiei tale. Multi dintre clientii nostri utilizeaza o combinatie de diferite canale de marketing pentru a obtine rezultatele optime.

is OUR PROFESSION

SOCIAL MEDIA ADS

Pe o platforma se gasesc doar imagini, pe celalalta videoclipuri in format vertical, iar una este destinat oamenilor de afaceri. Dar ce face aceste retele diferite atat de speciale?

Zilnic, milioane de oameni se aduna pe aceste retele si se lasa inspirati de tendintele actuale, hiturile virale sau noile stiluri. In aceste retele cu frecventa ridicata, ne pozitionam companiile pentru a genera vanzari, lead-uri sau vizibilitate.

OMNICHANNEL

Marketing de performanta

De ani de zile, lansam cu succes anunturi de performanta si ne-am specializat in reclamele de pe social media, ceea ce atesta certificarea noastra ca partener Meta. Acoperim toate platformele relevante cu serviciul nostru: Facebook si Instagram, Pinterest si LinkedIn. De asemenea, suntem specialisti Google Ads si te sustinem si in domeniul SEA.

De la concept la raportare, ne ocupam de intreaga gestionare a campaniilor pentru afacerea ta.

Beneficiaza de experienta noastra de ani de zile si de serviciile noastre complete, de la strategia campaniilor, la crearea de imagini / videoclipuri / texte si rapoarte extinse (live).

Hai sa identificam impreuna obiectivele si potentialul tau in domeniul marketingului de performanta. Asteptam cu nerabdare cererea ta fara obligatii.

This is how we do it!

SERVICIILE NOASTRE

Research

Cu ajutorul experientei noastre si al instrumentelor corespunzatoare, gasim grupuri tinta care sunt gata sa cumpere si care se potrivesc produsului/serviciului tau.

Tracking

Implementam sistemele de Tracking si Conversions API (conform GDPR) si configuram toate evenimentele astfel incat succesul sa poata fi masurat.

Design

Anunturile si animatiile cu imagini/video sunt create de echipa noastra de design urmarind intotdeauna performanta anunturilor.

Raport

Vei primi o lista detaliata a performantelor campaniei tale, pe care o putem masura datorita sistemului nostru de urmarire.

Consultanta

Vei primi consultanta pe site-ul tau web fara costuri suplimentare. Iti spunem ce puncte pot fi abordate pentru a optimiza rata de conversie.

Continut

Research, briefing, management de proiect si editare. Putem sa iti furnizam in mod regulat continut nou si autentic pentru campaniile tale cu reteaua noastra de creatori.

Ce ne face speciali?

Onorariul nostru nu este legat de bugetul media utilizat. Astfel, nu intram în conflict de interese atunci cand va recomandam o ajustare a bugetului. Suntem flexibili in ceea ce priveste onorariul lunar si recomandam si companiilor ore de lucru lunare realiste.

Costuri planificabile

Servicii constante

Fără conflict de interese

NDA First

Say Hello,

Hai să discutăm despre cum sa iti scalezi afacerea.

BAZA ESENTIALA PENTRU

MARKETING DIGITAL

Acest ebook iti ofera detaliile esentiale pentru a domina lumea marketingului digital. 
Nu lasa tehnologia sa te intimideze!

Acest ebook vă oferă detaliile esențiale pentru a domina lumea marketingului digital. Nu lăsați tehnologia să vă intimideze!
DESCARCA ACUM
Marketing Digital

Descarca Ghidul

de Marketing Digital

Introdu datele tale pentru a primi pe email Ghidul de Marketing Digital

*
În câteva secunde îți vom trimite un email de verificare. Te rugăm să verifici și folder-ul de SPAM și să adaugi adresa noastră de email ˇhello @aversez.roˇ la contactele de încredere, pentru a nu rata infomațiile de actualitate ce ți le vom trimite pe adresa ta de email.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.