Home

AVERSEZ -
Expertiza si Servicii
de Top in Marketing Digital

Oferim Solutii Personalizate pentru Afacerea Ta

Bine ai venit la Aversez, liderul in furnizarea de servicii de marketing digital personalizate. Suntem dedicati sa ajutam afacerile din Romania sa creasca si sa obtina succesul online. Echipa noastra de experti in marketing iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi solutii eficiente, adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale.

Servicii complete de marketing digital

La Aversez, suntem specializati in furnizarea de servicii complete de marketing digital. Oferim un portofoliu extins de servicii, incluzand:

CONSULTANTA

Optam intodeauna sa oferim consultanta de digitalizare clientilor nostri, pentru a-i invata ce servicii oferim si pentru a intelege cum functioneaza mediul online de marketing, design si dezvoltare web, la nivel tehnic si pshihologic pentru o crestere predictibila pozitiva.

MARKETING

De mai bine de 5 ani, am reusit sa concuram cu noi insine si sa depasim limitele scalabilitatii si a expunerii in mediul online. In prezent, colaboram cu multi parteneri din diferite industrii pentru a oferi cu succes cele mai complete solutii de marketing digital.

DEZVOLTARE WEB

Prezenta afacerii tale in mediul online este totul in spatiul digital. Dam viata brandului tau folosind cele mai noi tehnologii si sincronizarea complexa intre componentele tehnice necesare, lucrând în corelatie cu scalarea, distributia, reprezentarea si inovarea.

DESIGN

Viziunea noastra este simpla. Noi nu gandim in 3D, ci in 4D. Acest lucru inseamna ca incorporam simultan valorile marcii tale, viziunea noastra, clientii tai si piata pentru branding, design ilustrativ si videografie.

Experienta si valorile noastre depășesc cu mult dovada standard a muncii cu care este obisnuita firma ta. Vezi de ce:

SUNTEM ORIENTATI TEHNIC

Standardul nostru de lucru se bazeaza pe abordarea algoritmica, ceea ce inseamna ca, lucram pe partea de baza a tuturor platformelor majore si nu pe partea de fron-end, ca majoritatea...

DEPASIM MARKETING-UL CLASIC

Marea majoritate a proiectelor pe care le realizam sunt fie extrem de tehnice, fie extrem de pshihologice. In ambele cazuri, standardul nostru este diferit, iar rezultatele s-au dovetit a fi unice pentru clienti. 

REZULTATE POSITIVE RAPIDE

Fie ca esti un antreprenor la inceput de drum sau unul experimentat, serviciile si solutiile noastre complete si de ultima generatie au in impact rapid si pozitiv asupra cresterii afacerii tale.

O BUNA REPUTATIE DOVEDITA

Intelegem importanta cresterii unei afaceri si pentru asta serviciile noastre au un impact direct, asupra scalabilitatii si vizibilitatii afacerii tale. Foarte multi clienti si-au aratat satisfactia in ultimii 5 ani.

Suntem o echipa de antreprenori pasionati de dezvoltarea afacerilor prin intermediul digitalizazarii, marketing-ului, design-ului si dezvoltarii web.

Misiunea noastra este de a capta esenta afacerii tale intr-o platforma vizuala atractiva, care sa atraga clientii si sa iti creasca vizibilitatea in mediul online. Cu ani de experienta in domeniu, ne este usor sa oferim rezultate care depasesc asteptarile si Intelegem ca nu exista doua afaceri la fel, asa ca ascultam cu atentie nevoile tale si iti oferim solutii personalizate, adaptate special pentru tine pe care le ducem la nivelul urmator prin servicii si solutii consultanta, de marketing algoritmice, de design si dezvoltare web, care livreaza rezultate ce duc spre o conversie mult mai mare si vanzari automatizate. 

FAQ

SERVICII DE SCALARE AFACERE

Nu te opri aici

Mai mult de explorat

Kit de pornire în marketing pentru antreprenori

Așa DA și Așa NU esențiale: Cum să reușești primii pași în marketing. Ideea de afaceri este bine gândită, piața, clienții și concurenții sunt analizați, iar oferta de produse și servicii este clar definită. Deci, gata de start! Pe lângă ofertă și structura de preț, comunicarea cu clienții (actuali și potențiali) este o componentă esențială.

CITESTE »

De ce aveți nevoie de un logo perfect pentru marca dvs.

Ce face un logo reușit și cum poate o firmă nouă sau un start-up să obțină un logo perfect potrivit. Toată lumea le cunoaște. Toată lumea le-a văzut cel puțin o dată și se confruntă cu ele în fiecare zi. Fie în supermarket, fie acasă sau la o comandă online. Nicio companie de succes nu

CITESTE »

Alege domain-ul perfect pentru site-ul tău

Zece sfaturi pentru a găsi domeniul ideal pentru start-up-ul tău. Una dintre primele întrebări de marketing pe care și-o pune orice antreprenor atunci când dorește să înceapă cu start-up-ul său este dacă există un domain potrivit pentru ideea sa de afaceri. Alegerea corectă a domeniului poate fi esențială pentru succesul sau eșecul unui proiect digital.

CITESTE »
Newsletter

Newsletter

Primește informații valoroase direct prin e-mail.

*