Agentie Marketing Bucuresti

agentie marketing bucuresti
100% Performance Marketing

AGENTIE MARKETING
BUCURESTI

Aversez, agentie marketing  Bucuresti, ofera solutii personalizate de publicitate digitala pentru a-ti ajuta afacerea sa creasca si sa atinga succesul dorit. Cu experienta in Facebook Ads, Google Ads, LinkedIn Ads, Instagram Ads, TikTok Ads si Pinterest Ads, suntem alegerea potrivita pentru a-ti promova brandul si a atrage clienti noi. 

This is how we do it!

SERVICIILE NOASTRE

Research

Cu ajutorul experientei noastre si al instrumentelor corespunzatoare, gasim grupuri tinta care sunt gata sa cumpere si care se potrivesc produsului/serviciului tau.

Tracking

Implementam sistemele de tracking (conform GDPR) si configuram toate evenimentele astfel incat succesul sa poata fi masurat.

Design

Anunturile si animatiile cu imagini/video sunt create de echipa noastra de design urmarind intotdeauna performanta reclamelor.

Raport

Vei primi o lista detaliata a performantelor campaniei tale, pe care o putem masura datorita sistemului nostru de urmarire.

Consultanta

Vei primi consultanta pe site-ul tau web fara costuri suplimentare. Iti spunem ce puncte pot fi abordate pentru a optimiza rata de conversie.

Continut

Research, briefing, management de proiect si editare. Putem sa iti furnizam in mod regulat continut nou si autentic pentru campaniile tale cu reteaua noastra de creatori.

CU AVERSEZ

BENEFICII

Expertiza Specializata in Bucuresti

Beneficiaza de expertiza noastra in publicitate digitala pe diverse platforme, inclusiv Facebook, Google, LinkedIn, Instagram, TikTok si Pinterest.

Strategii Personalizate de Marketing in Bucuresti

Vom crea strategii de publicitate digitala personalizate, adaptate nevoilor si obiectivelor afacerii tale.

Targetare Precisa

Ajunge la audienta ta tinta prin segmentarea precisa a publicului pe baza demografiei, intereselor si comportamentului online.

Crestere a Vanzarilor si a Conversiilor

Obtine rezultate remarcabile prin cresterea vanzarilor, a conversiilor si a angajamentului clientilor tai.

Monitorizare si Optimizare Constanta

Vom monitoriza si optimiza in mod constant campaniile tale de publicitate digitala pentru a maximiza rezultatele si a obtine cea mai buna rentabilitate a investitiei tale.

Rapoarte Detaliate

Primeste rapoarte detaliate si analize periodice pentru a evalua performanta campaniilor tale si a lua decizii informate.

Dovada Sociala

Ne mandrim cu rezultatele obtinute pentru clientii nostri. Viziteaza pagina noastra de studii de caz pentru a vedea exemple concrete de succes.

Echipa de Specialisti in Marketing din Bucuresti

Lucram cu o echipa dedicata de specialisti in marketing digital, care sunt la curent cu cele mai recente tendinte si tehnologii din industrie.

Servicii Personalizate

Oferim solutii personalizate pentru fiecare client, pentru a satisface nevoile si obiectivele specifice ale afacerii tale.

Logo Aversez TM

Despre noi

Aversez este o agentie marketing Bucuresti, tanara si dinamica, specializata in publicitate digitala. Ne concentram sa transformam viziunea afacerii tale in rezultate remarcabile prin intermediul strategiilor de marketing personalizate si eficiente. Lucram cu clienti din diverse industrii si le oferim solutii de publicitate digitala adaptate nevoilor lor. Echipa noastra de specialisti in marketing digital are experienta vasta si abordari creative pentru a te ajuta sa atingi obiectivele tale de marketing.

Agentie Marketing Bucuresti
cu accent pe marketing de performanta

Ne focalizam pe succesul masurabil al obiectivelor tale, indiferent daca este vorba despre vanzari sau lead-uri, in loc sa ne concentram pe reach sau click-uri.

Baza acestui proces este urmarirea impecabila prin intermediul sistemelor de tracking. Prin intermediul tabloului nostru de bord live personalizat, poti monitoriza performanta reclamelor tale.

Prin comunicarea constanta cu managerul tau de campanie, vei fi mereu la curent cu actiunile in desfasurare. Efectuam optimizari continue ale campaniilor, deoarece publicitatea pe Facebook, Instagram, Google, TikTok, Linkedin sau pinterest nu este statica.

Contacteaza-ne astazi pentru o consultanta gratuita si afla cum putem ajuta afacerea ta sa obtina rezultate remarcabile prin intermediul publicitatii digitale. Echipa noastra de specialisti in marketing digital este pregatita sa creeze strategii personalizate si eficiente pentru succesul afacerii tale. Incepe calatoria ta catre rezultate remarcabile cu Aversez!

Say Hello,

Hai să discutăm despre cum sa iti scalezi afacerea.

GHID SOP
FACEBOOK LEADS-ADS

Implementeaza IA in afacerea ta.

LANSEAZA CAMPANII DE FACEBOOK LEADS ADS CU AJUTORUL CHAT GPT

FAQ

 Oferim servicii de publicitate digitala pe multiple platforme, inclusiv Facebook Ads, Google Ads, LinkedIn Ads, Instagram Ads, TikTok Ads si Pinterest Ads.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, contacteaza-ne prin telefon sau completeaza formularul de contact de pe site-ul nostru. Vom programa o consultanta pentru a intelege nevoile afacerii tale si a crea o strategie personalizata.

Vom analiza in mod atent obiectivele si nevoile afacerii tale pentru a dezvolta strategii personalizate care sa obtina cele mai bune rezultate. Vom tine cont de specificul industriei tale si de publicul tinta.

Fiecare platforma are avantajele si specificul sau. Facebook atrage o audienta vasta, Google ofera o expunere puternica in cautarile online, LinkedIn este ideal pentru afaceri B2B, Instagram este popular in randul publicului tanar, TikTok este ideal pentru targetingul tinerilor si Pinterest este potrivit pentru brandurile vizuale.

 Vom utiliza metrici relevante, cum ar fi numarul de clicuri, ratele de conversie si costurile, pentru a masura succesul campaniilor tale. Vei primi rapoarte detaliate si analize periodice pentru a evalua performanta.

 Bugetul recomandat va depinde de obiectivele afacerii tale si de specificul campaniilor tale. Vom lucra cu tine pentru a identifica un buget optim care sa maximizeze rezultatele.

Timpul necesar pentru a obtine rezultate poate varia in functie de obiectivele si specificul campaniilor tale. Vom stabili asteptari realiste si vom monitoriza performanta pentru a obtine rezultate cat mai rapid posibil.

Vom monitoriza constant performanta si vom face ajustari in functie de feedback si de rezultatele initiale pentru a obtine cele mai bune rezultate si a optimiza investitia ta.

Aversez are o experienta vasta in marketingul digital, cu o echipa de specialisti in Bucuresti. Am lucrat cu o varietate de industrii si marimi de afaceri, oferind solutii personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui client.

SERVICII DE SCALARE AFACERE

Nu te opri aici

Mai mult de explorat

Kit de pornire în marketing pentru antreprenori

Așa DA și Așa NU esențiale: Cum să reușești primii pași în marketing. Ideea de afaceri este bine gândită, piața, clienții și concurenții sunt analizați, iar oferta de produse și servicii este clar definită. Deci, gata de start! Pe lângă ofertă și structura de preț, comunicarea cu clienții (actuali și potențiali) este o componentă esențială.

CITESTE »

De ce aveți nevoie de un logo perfect pentru marca dvs.

Ce face un logo reușit și cum poate o firmă nouă sau un start-up să obțină un logo perfect potrivit. Toată lumea le cunoaște. Toată lumea le-a văzut cel puțin o dată și se confruntă cu ele în fiecare zi. Fie în supermarket, fie acasă sau la o comandă online. Nicio companie de succes nu

CITESTE »

Alege domain-ul perfect pentru site-ul tău

Zece sfaturi pentru a găsi domeniul ideal pentru start-up-ul tău. Una dintre primele întrebări de marketing pe care și-o pune orice antreprenor atunci când dorește să înceapă cu start-up-ul său este dacă există un domain potrivit pentru ideea sa de afaceri. Alegerea corectă a domeniului poate fi esențială pentru succesul sau eșecul unui proiect digital.

CITESTE »
Newsletter

Newsletter

Primește informații valoroase direct prin e-mail.

*